Binnenkort in Zwolle te bewonderen.

Besteld en onderweg vanuit de States de nieuwste gadget voor de D-Star fanaten, de DVAP DV Access Point for D-Star Radio’s.

Met deze Dongle kun je een echte hotspot creëren in een oogwenk. Geen extra kabels, voeding of analoge radio meer nodig. Alles in een klein doosje en meteen klaar voor gebruik. Ik hoop dat ik het dingetje nog voor 10 april via de pakketpost ontvangen heb, want dan is de Octopus Techniek dag in een basisschool hier in Zwolle en daar kan ik hem dan goed gebruiken voor demonstratie van D-Star. Scheelt een hoop gesjouw want anders moet ik de Sathosi Node kaart, de FT-817 een voeding, kabels en een antenne meenemen.

Voorlopig is de DVAP alleen te koop bij Ham Radio Outlet in Amerika.

Ten slotte nog een filmpje van de DVAP Dongle op Youtube.

We zijn benieuwd naar de resultaten. Eerst in spanning de pakketpost afwachten. Misschien heb ik mazzel bij de inklaring.